Foraje puturi apa > Despre Noi Foraje Puturi Apa

VIZIUNEA NOASTRA

Suntem o firma specializata in foraje puturi apa, construita la baza pe o echipa profesionista cu o vechime de peste 20 de ani de activitate in acest domeniu.

Executam foraje puturi apa, reparatii puturi, piloni de sustinere, lucrari de mentenanta, puturi absorbante, foraje de epuizment, piloni de sustinere, denisipari, intretinere puturi si foraje orizontale, folosind materiale de calitate si o munca de echipa sudata in ani.

Datorita experientei si a dorintei de a ne perfectiona vrem sa devenim una dintre cele mai cunoscute firme de profil din Romania.

foraje puturi apa
foraje puturi apa

VALORI

Suntem constienti ca multumirea clientilor nostri ne responsabilizeaza si mai mult, dar in acelasi timp, avem incredere in cunostintele noastre, in seriozitate si in calitatea lucrarilor pe care le executam.

Viteza si flexibilitate

Cunoștințele noastre, abilitătile, capacitatea inovatoare si productivitatea ne permit sa fim increzatori in ceea ce putem realiza. Ne bazam pe calitatea serviciilor oferite, pe timpul de executie si pe flexibilitate in relationarea cu clientii nostri.

MISIUNEA NOASTRA

Ne pregatim azi, pentru viitor. Avem o viziune pe termen lung, o strategie de dezvoltare, si promovare conturata pe baza discutiilor avute cu clientii nostri. Am inteles sensul activitatii, dorinta clientilor fata de servicii si modul in care sa ne prezentam.

foraje puturi apa

Disponibilitate

Disponibili 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Vom raspunde solicitarilor de indata ce le primim. Nu ezitati sa ne contactati.

Timp de executie

Ne vom respecta intotdeuna termenele de executie. Timpul de executie este stabilit in functie de complexitatea lucrarii.

foraje puturi apa Garantie

Garantie intre 12 si 36 de luni. Fiecare lucrare are particularitatile ei, insa toate vor primi garanatie din partea companiei noastre.

Fara costuri ascunse

Ofertele noastre sunt personalizate, in functie de necesitatile clientilor nostri.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, vom fi bucurosi sa vi le oferim

Contact