Foraje puturi apa > Services > Foraje puturi apa

Contact

Ne poti contacta telefonic sau printr-un mesaj trimis prin formularul de contact.

Contact

foraje puturi apa

Foraje Puturi Apa

Foraje puturi apa, o lucrarea tehnologica care iti va aducea apa potabila mai aproape de casa.

Toate formele de viata depind de apa. APA este principala sursa de viata, fara de care nicio asezare umana nu se poate dezvolta.  Apa este o sursa de energie si sanatate, iar oamenii au incercat de-a lungul timpului sa o aduca cat mai aproape de casa lor.

Lipsa apei potabile este una dintre marile provocari ale umanitatii. Apa se dovedeste de neinlocuit, este vitala pentru orice asezare, iar preocuparea pentru asigurarea ei este la fel de mare ca in urma cu 1000 de ani.

Aproximativ 95% din apa potabila se afla sub pamant, in panza freatica. Iar apa freatica este extrasa artificial prin puturi si fantani.

foraj-put-02

Ce inseamna un foraj de calitate

Pentru a executa un foraj de calitate, ai nevoie in primul rand de materiale premium dar si de priceperea celor care executa forajul. O atentie sporita trebuie acordata operatiilor care preced tubarea.

Cu cat adancimea putului forat va fi mai mare, cu atat vom avea garantia unei ape mai curate si mai pure.

Etape pentru foraje puturi apa

Daca veti avea nevoie de executia unui foraj pentru alimentare cu apa a gospodariei, pentru irigatii sau pentru alimentarea cu apa a unei comune sau a unui sat, nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi un foraj de calitate.

Sapare; Tubare; Piesa de fund; Centrori; Pietris margaritar; Introducerea pietrisului margaritar; Izolarea straturilor; Cimentare; Pauza priza ciment; Denisipare; Pompari; Stabilirea parametrilor forajului; Intocmire documentatie; Refacere amplasament; Sapare si montare camin; Punerea in exploatare.

Dupa sobtinerea avizelor necesare, se trece la executia propriu zisa.

Un foraj corect executat si exploatat nu va avea nevoie de intretinere zeci de ani. Cu toate acestea insa, este recomandata verificarea anuala a forajului.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, vom fi bucurosi sa vi le oferim

Contact